Joanna Kokowska – rozwój zawodowy i osiągnięcia

  • zdobycie tytułu licencjata na kierunku dietetyka na Collegium Medicum im. Ludwika Rydygiera w Bydgoszczy Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu.
  • odbycie praktyk zawodowych w:
    • Szpitalu Powiatowym im. Alfreda Sokołowskiego w Złotowie;
    • Publicznym Przedszkolu w Krajence;
    • prywatnym gabinecie dietetycznym „Poradnia Dieta w Praktyce” w Złotowie;
    • Szpitalu Uniwersyteckim nr 1 im. Antoniego Jurasza w Bydgoszczy;
    • Szpitalu Uniwersyteckim nr 2 im. Jana Biziela w Bydgoszczy;
    • 10 Wojskowym Szpitalu Klinicznym z Polikliniką w Bydgoszczy;
    • Domu Pomocy Społecznej „Promień Życia” w Bydgoszczy;
    • Stacji Sanitarno – Epidomiologicznej w Bydgoszczy.
  • udział w Bydgoskim Festiwalu Nauki – prowadzenie warsztatów żywieniowych dla dzieci;
  • udział w badaniach dotyczących wykrywania chorób jelita grubego z koła naukowego SKN Gastroenterologii i Zaburzeń Odżywiania;
  • prowadzenie wykładu na temat zdrowego żywienia w Specjalnym Ośrodku Szkolno – Wychowawczym im. Marii Grzegorzewskiej w Pile;
  • prowadzenie warsztatów żywieniowych i konsultacji dietetycznych na święcie Smaku i Tradycji w Minikowie.
Nowość! Kuracja Online

Napisz do nas!

Umów się na wizytę